От днес следобед се ограничава движението от 195-ти км до

...
От днес следобед се ограничава движението от 195-ти км до
Коментари Харесай

Започва ремонотът на още 2 км от нагънатия участък на „Тракия“


От през днешния ден следобяд се лимитира придвижването от 195-ти км до 202-ри км на автомагистрала „ Тракия “ в платното за Бургас поради ремонт на 2-километров сектор от км 198 до км 200 в област Стара Загора. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София, като скоростта на придвижване ще е до 70 км/ч. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

Строителните действия в 2 км права, които ще започват в петък /30 октомври/, са част от поетапния ремонт на 52-километровия сектор от Автомагистрала „ Тракия “ от 156-ти до 208-ми км, който стартира при започване на октомври т. година През идната седмица се планува да приключи ремонт ът на първите 12 км в платното за Бургас сред 156-ти км, след пътен възел „ Белозем “, и 168-ми км, преди пътен възел „ Оризово “. Предвижда се откакто приключи ремонт ът в платното за Бургас работата да продължи в 12 км сектор в платното за София, като трафикът ще минава в ремонт ираното трасе.

Ремонтните действия включват цялостна замяна на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. 

Ремонтът  се извършва от сдружението „ Автомагистрали “, с което Агенция „ Пътна инфраструктура “ има контракт по Закон за обществените поръчки за поддържане на автомагистрала „ Тракия “. Предвижда се дейностите в 2-километровия сектор да приключат до края на ноември т.г.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР