От днес с решение на Общинския кризисен щаб в се

...
От днес с решение на Общинския кризисен щаб в се
Коментари Харесай

По-строги мерки в Благоевград заради COVID-19

От през днешния ден с решение на Общинския спешен щаб в се лимитира провеждането на сватби, кръщенето и други тържества, на които участват доста хора. Това се постанова поради регистрирането на огромен брой поданици на града, новозаразени с през последните няколко дни, оповестява Българска национална телевизия.
Още предходната седмица в Благоевград започнаха и засилени инспекции на заведенията за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Кметът на Благоевград Румен Томов сподели пред Българска национална телевизия е на мнение, че на този стадий ограниченията са задоволителни. Назначени са още четири индивида в Общинска сигурност, с цел да наблюдават съблюдават ли се те.
 Критични Коронавирус обстановки в Шумен, Русе и Благоевград – ще остане ли Шумен без МБАЛ? Критични Коронавирус обстановки в Шумен, Русе и Благоевград – ще остане ли Шумен без МБАЛ?
Мога да кажа, че обстановката в област Шумен е сериозна. Това съобщи регионалният шеф Стефан Желев. По думите му, в МБАЛ Шумен няма ме...
Засилени ще останат рестриктивните мерки най-малко две седмици. След това ще се реши дали да бъдат понижени, или да бъдат въведени нови. На съвещанието в петък даже е обсъждано носенето на маски да бъде наложително и навън. Към този миг обаче такава заповед няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР