От днес с компанията отправя предизвикателство към известни инфлуенсъри да

...
От днес с компанията отправя предизвикателство към известни инфлуенсъри да
Коментари Харесай

Лидл България с ново предизвикателство в социалните медии

От през днешния ден с компанията насочва предизвикателство към известни инфлуенсъри да споделят по какъв начин понижават количеството употребена пластмасата в своето всекидневие. По този ексцентричен метод Лидл България още веднъж притегля вниманието на потребителите към тематиката за съкращаване на пластмасата.
Като част от дълготрайните старания в тази област, при започване на 2018 година компанията сложи мощен фокус върху грижата за природата и разгласи за своя цел да понижи с 20% употребяваната пластмаса при опаковките на артикули лична марка до 2025 година С подхванатите ограничения от оповестяването на задачата до през днешния ден Лидл България икономисва над 40 тона пластмаса на годишна база. В допълнение компанията ще спести още 34 тона пластмаса на годишна база след преустановяване продажбата на пластмасови произведения за еднократна приложимост, планувано за края на 2019 година
Само преди месец компанията анонсира и друга амбициозната цел, а точно 100% рециклируемост на пластмасовите опаковки на продуктите лична марка до 2025 година, като по този начин се стреми да реализира още по-добри резултати в грижата за околната среда.
За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 99 магазина в 48 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР