От днес продължава реконструкцията на ул. Цар Шишман“ в участъка

...
От днес продължава реконструкцията на ул. Цар Шишман“ в участъка
Коментари Харесай

Продължават ремонтите в центъра на София

От през днешния ден продължава реконструкцията на ул. „ Цар Шишман “ в сектора от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Ген. Паренсов “. Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Няма да се позволяват коли в ремонтирания сектор, а посоката на придвижване по ул. „ Ген. Паренсов “ до ул. „ Цар Шишман “ ще е от към бул. „ Васил Левски “.

Ще бъдат направени нови тротоари, като ширината на този от страната на постройките ще бъде удвоена, ще бъдат актуализирани настилките, осветлението и озеленяването. Временно ще бъдат сложени ограждения, а работата ще се извършва поетапно, с цел да е оптимално омекотен достъпът на пешеходци, оповестиха от Столична община.

От 12 до 28 февруари ще се работи по реконструкцията, разширението на тротоара и полагането на бетон от страната на постройките. Вторият стадий от работата ще е от страната на църквата „ Св. Седмочисленици “.

Следва полагането на новите настилки по тротоарите и пътното платно. Очаква се работата да продължи към 50 дни, само че ще се постанова прекъсването й при утежняване на метеорологичните условия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР