От днес потребителите и предприятията в държавите членки извън еврозоната

...
От днес потребителите и предприятията в държавите членки извън еврозоната
Коментари Харесай

Българите пестят повече заради новите правила на ЕС за презграничните плащания

От през днешния ден потребителите и предприятията в страните членки отвън еврозоната ще се радват на по-евтини презгранични заплащания в евро.

``
реклама

С новите правила се подсигурява, че презграничните заплащания в евро в България, Дания, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Полша, Румъния, Унгария, Хърватия, Чехия и Швеция ще бъдат на същата цена като вътрешните заплащания.
Ако да вземем за пример един български консуматор реши да изпрати сума в евро в чужбина, от през днешния ден той ще заплаща такса, равна на таксата за кредитен превод в левове на територията на България. С други думи, таксите за презграничните заплащания в евро ще бъдат или доста ниски, или нулеви.

Европейската комисия ще следи от близко използването на тези правила и ще поддържа тясна връзка с способените национални органи, с цел да се увери, че те се извършват вярно. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 8 секунди) Рейтинг: 3968 | Одобрение: -9177 Благодарение на ГЕРБ! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР