От днес Пловдив се превръща в столица на модерния транспорт.

...
От днес Пловдив се превръща в столица на модерния транспорт.
Коментари Харесай

Пловдив се превръща в столица на модерния транспорт от днес

„ От през днешния ден Пловдив се трансформира в столица на модерния превоз ”. Това обявиха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България  на откриването на  най-голямото ревю в България за тежки и лекотоварни коли, рейсове и профилирани транспортни средства с капиталово предопределение на територията на Международен панаир Пловдив - TRUCK EXPO 2023.
Прочетете още
Изложението ще продължи и през идващите два дни, когато пловдивчани и посетители на града ще могат да уважат едно от най-големите събития за транспортния отрасъл на Балканите. Бъдещето в автомобилната и транспортната промишленост е с фокус 0 ZERO излъчвания и запазване както на околна среда, по този начин и пътнотранспортен травматизъм.

Тазгодишното ревю идва с още повече мощност, софтуерни новости и нововъведения в бранша на тежката автомобилна промишленост.



Представени са модели на водещите марки тежкотоварни коли, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, съоръжение и екипировка, както и на компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови принадлежности и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.



TRUCK EXPO 2023 демонстрира бъдещето на промишлеността за търговски транспортни средства. Търговските гости и необятната общност могат да се срещнат с интернационалните производители, снабдители и нови консуматори.

Освен изложения на откритите площи ще има и профилиран тест драйв, който ще даде късмет на всички експерти да се допрян до най-хубавите машини, технологии и съоръжение.



Входът на ревюто е свободен, само че все пак на откриването не бяха видяни доста външни гости.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР