От днес окончателно Меган и Хари не са част от

...
От днес окончателно Меган и Хари не са част от
Коментари Харесай

И Семейство Симпсън искат Меган и Хари - slava.bg

От през днешния ден дефинитивно Меган и Хари не са част от кралското семейство. Двамата завършиха отговорностите си към двореца на 31 март и се завърнаха в Америка, където ще живеят. Според медиите оттатък океана, двойката към този момент си е намерила жилище в Лос Анджелис и напълно скоро ще се реалокира там дружно със сина си Арчи.

Тъй като към този момент не се подвизават като кралски особи, Меган и Хари ще би трябвало сами да изкарват парите си. Маркъл откри бързо път назад към актьорската си кариера и подписа контракт с Disney за озвучаване на кино лентата „ Elephant “. Той би трябвало да излезе на 3 април и ще бъде наличен в новата платформа Disney+.

Предложенията към двойката обаче не стопират да валят и доста от тях са свързани с дребния и огромния екран. Една от тях идва от продуцентите на „ Семейство Симпсън “, които желаят Меган и Хари да озвучават лични персонажи. Ал Джийн, който е един от сценаристите на анимацията, споделя пред списание „ Radio Times “, че офертата е поставена на масата.

„ Говорили сме за Хари и Меган. Чувам, че тя желае да се занимава с озвучаване. Ако четат това, може да ни се обадят “, предлага Джийн.

„ Семейство Симпсън “ сега се предлага в Disney+, които са доста близки с Маркъл. Именно изпълнителният шеф на анимационния колос Боб Игър беше индивидът, който говореше с принц Хари по време на премиерата на „ Цар Лъв “.

Тогава се появиха записи, в които внукът на кралица Елизабет II предлага брачната половинка му да се занимава с озвучаване.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР