От днес на US Open започват срещите между поставените състезатели

...
От днес на US Open започват срещите между поставените състезатели
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Време е за решителните битки на US Open

От през днешния ден на US Open стартират срещите сред поставените състезатели и шампионатът се чака да бъде извънредно забавен до самия си свършек, въпреки че Григор Димитров е към този момент измежду отпадналите участници. При мъжете борбата за номер едно ще продължи до последно, като Рафаел Надал наподобява очевиден любимец да оглави международната класация, само че Даниил Медведев, Карлос Алкарас и Каспър Рууд са подготвени да завоюват трофея и да объркат неговите сметки.

В дамската конкуренция пък нещата ще бъдат непредвидими, както постоянно и мъчно бихме могли да посочим любимка. Все отново няма по какъв начин да не дадем известно преимущество само че Ига Швьонтек, която до наскоро се намираше в серия от 37 следващи победи, единствено че Серина Уилямс демонстрира изключителна форма в последния си шампионат в кариерата и несъмнено е способна да изненада останалите най-големи имена в схемата.

Вие пък още веднъж ще може да обсъждате всичко най-важно и забавно в света на тениса, възползвайки се от съществуването на обичайна ни полемика онлайн.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР