От днес на автомагистрала "Тракия" в цялата отсечката от Чирпан

...
От днес на автомагистрала "Тракия" в цялата отсечката от Чирпан
Коментари Харесай

Въвеждат ограничение от 90 км по част от магистрала „Тракия”


От през днешния ден на автомагистрала "Тракия " в цялата правата от Чирпан до Стара Загора е въведено ограничаване 90 километра в час. То е поради неравностите по пътя.

Неравностите по автомагистралата от Пловдив към Стара Загора са много, само че ограничаването за придвижване с 90 км важи за 40 километра от трасетo – от 168 километър, който стартира малко след отбивката за автомагистрала "Марица " и продължава до 208 км.

Табелите, указващи, че би трябвало да се понижи скоростта до 90 км в час, са ситуирани на всеки два километра от ограничавания сектор.

Въпреки това част от водачите признават, че са минали близо 40 км. подскачайки по пътя, без да виждат табелите, други са недоволни, че би трябвало да понижат скоростта поради неприятния път.

Шофьорите недоволстваха, че казусът не се взема решение с ограничаване, а с ремонт. Неспазващите ограничаването ги чакат санкции от КАТ, които към този момент снимат в сектора, описаха пътуващи.

Колко време ще трае ограничаването и по кое време трасето ще бъде ремонтирано са въпроси, на които от АПИ не дадоха отговор в почивния ден.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР