От днес можем да се считаме свързани с проекта Републиканци

...
От днес можем да се считаме свързани с проекта Републиканци
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разкри целите на новия си проект


" От през днешния ден можем да се считаме свързани с плана " Републиканци за България ", анонсира първоначално Георги Пилев. После думата взе и самият Цветанов:

" На 20 септември в 11,00 часа действително започва проектът - тогава ще има среща с хората, които са част от инициативния комитет. Те ще одобряват учредителна декларация. Учредяването ще е на 27 септември, когато ще бъде гласуван уставът и органите за ръководство на партията.

Проектът има няколко съществени цели - опазване на евроатлантическата ни устременост, опазване на енергийната независимост на страната, опазване на уговорките ни към НАТО, да възстановим парламентаризма и взаимоотношението сред институциите, опазване на духовността на обществото и подготовка за идните парламентарни избори.

Имаме ясни цели - енергетика, обучение, туризъм, правосъдна система и поддръжка за междинния и дребен бизнес, които са гръбнакът на една стопанска система, бистрота в ръководството.

В Пловдив към този момент имаме построени структури, а на национално равнище в 70 % от страната имаме основани ядра. Проектът сплотява всички от център - дясно. Той няма да бъде лидерски, това не е планът на. Искаме да има действителен политически живот. Затова ще има изпълнителен съвет от над 30 души.

АЕЦ Белене не би трябвало да се състои на територията на България. Трябва да участваме в планове, които ни дават евроатлантически хоризонти. В политиката омразата и гневът би трябвало да бъдат на назад във времето. Най-големите ни съперници са Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а най-близки до нас са " Демократична България ". Последно с Борисов приказвах през април по Цветница за моя рожден ден, след това го потърсих за неговия рожден ден, само че той не ми подвигна телефона и по тази причина просто му пратих есемес.

Изходът от рецесията е осъществяване на предварителни парламентарни избори. Още занапред се приготвяме съществено и за идните локални избори, които са след три години.

Цялата забавна конференция можете да гледате в прикаченото видео!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР