От днес Марс, който влезе в ретроградност още миналия вторник,

...
От днес Марс, който влезе в ретроградност още миналия вторник,
Коментари Харесай

Ретрограден Марс постила за Ретроградния Меркурий по-късно през месеца

От през днешния ден Марс, който влезе в назадничавост още предишния вторник, към този момент напълно напасна градусите, движейки се постепенно и бавно по пътя си и стартира да забавя и нас и делата ни.

Силната планета, а въздействието на всяка върху нас зависи от близостта й до Земята, с изключение на от размера й, води до неприятни прояви , когато обърне придвижването си.

Не би трябвало да бъдем нападателни и да си сътворяваме непотребни кавги и спорове, към което тя ще ни води до 27 август. Освен на себе си, би трябвало да оказваме помощ и на другите да не афишират война за щяло и нещяло.

Трябва да се въоръжим със успокоение и самообладание и да бъдем наясно, че много съглашения ще се разпаднат, а където е царял мир, може да стартират бойни дейности – без значение дали в персоналния живот, в служебния или на друго поле.

За да бъдат нещата още по-непоносими, от 26 юли до 19 август и Меркурий става назадничав. Това провокира неприятна връзка сред хората и сред уредите, неподписване на контракти, закъснения на заплащания, проблеми с техниката.

Гледайте допустимо най-бързо да излезете в отпуска, с цел да не се мяркате доста - доста вкъщи и в офиса и да не се основават предпоставки за кавги, недоразумения, неразбирателства и измами.

Ако можете да си го позволите, отидете някъде и се покрийте чак до края на август. Стойте си и не пътувайте оттова, където сте до друга точка, изключително от края на юли до 20 август, тъй като и превозът попада под ударите на ретроградните планети – закъснения, отпадания, липса на съгласуваност е евентуално да споходят някои.

Облаците ще бъдат изцяло разчистени чак от 10 септември нататък, когато се отваря отлично време за работа и реализации най-малко доникъде на ноември, с помощта на Юпитер. А докараме ли го до такава степен, считаме годината за привършена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР