От днес Lidl ни пренася в слънчевата Латинска Америка с

...
От днес Lidl ни пренася в слънчевата Латинска Америка с
Коментари Харесай

Екзотичната южноамериканска кухня идва за първи път в Lidl

От през днешния ден Lidl ни придвижва в слънчевата Латинска Америка с многообразие от екзотични и апетитни артикули от личната марка Alma Latina. В дословен превод името значи “латинска душа”, а серията е показана с любопитни оферти от мини емпанадас до нектар от гуава.

Веригата предлага за всеки по нещо, като отваря вратата пред нови и някои познати усети, само че в друг прочит. От обичайните кюфтенца, боба с високо наличие на белтъци и фибри, лют крем за мазане със салца „ Криола “, до брашно от маниока - безглутеново брашно, което заменя сполучливо пшеничното при печене и готвене или паниране. Получава се от корена на растението маниока, познато още като касава или юка.

Любителите на сладкото могат да изберат измежду екзотичните усети сладолед с шамфъстък, карамел или ананасово дайкири, както и кремообразен десерт - Кокада - обичаен за Бразилия. Почитателите на кафето могат да опитат Мате - обичайната южноамериканска тонизираща напитка с високо наличие на кофеин или мляно обичайно кафе от Бразилия, които да добавят идеално вкусовата палитра от слънчевия континент.

От Lidl ще зарадват и феновете на азиатската кухня с Vitasia, като ще им предложат обичайните апетитни тестени рулца с пилешко и свинско месо - гьоза, кълнове от фасул мунг, подготвена чорба по азиатска рецепта с разнообразни усети, сосове, ориз за суши и даже растения като фикус Женшен и азиатски лилии.

Тематичните седмици в Lidl дават опция на клиентите да се срещнат с обичайни артикули и деликатеси, присъщи за дадена страна или район, като ги придвижват постоянно на кулинарни пътешествия. Сред тях са добре познатите азиатска, френска, италианска, гръцка, мексиканска, американска и други

Веригата основава за своите клиенти опция да откриват на едно място освен нови и непознати за тях усети, само че и обичайни артикули, без които никое домакинство не може. В Lidl извършването на покупки е бързо и всеки може да избере всичко належащо за седмичния или дневен шопинг. Приложението на веригата Lidl Plus в допълнение улеснява потребителите и посредством цифровата листовка, с която бързо и елементарно се направлява както в настоящите седмични оферти, по този начин и в купоните, носещи специфични отстъпки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР