От днес Летище Бургас ще изпълнява редовни полети до 11

...
От днес Летище Бургас ще изпълнява редовни полети до 11
Коментари Харесай

Летище Бургас ще изпълнява полети до 11 нови дестинации

От през днешния ден Летище Бургас ще извършва постоянни полети до 11 нови европейски дестинации. Те ще се извършват от самолетната компания " Райънеър ".


Нейният търговски шеф Дейвид О`Брайън, изпълнителният шеф на Летище Бургас Георги Чипилски, регионалният шеф на Бургас Вълчо Чолаков и кметът на морската община Димитър Николов отриха публично базата на самолетната компания на бургаското летище. По-рано те посрещнаха първият полет на " Райънеър ". Пътниците дойдоха от Германия.

Това е втората база на компанията в България. Тя е от огромно значение за Бургаска област. Тези 11 дестинации ще могат да обслужат 250 000 пасажери, на които ще можем да покажем хубостта на региона, сподели Дейвид О`Брайън.

Новите дестинации са Братислава в Словакия, Дюселдорф, Франкфурт и Меминген в Германия, Милано в Италия, Рига и Каунас в Литва, Жешов, Краков и Варшава в Полша и Тел Авив в Израел.

Очакваме по-добри резултати в туризма през тази година по отношение на миналата, сподели Димитър Николов.

Ръководството на самолетната компания заяви, че пуска билети на цени, започващи от 9,99 евро. Тази оферта е за пътувания от Бургас през април и за резервации, направени до среднощ в петък, 30 март.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР