От днес KBC Груп ще изключва фасадното осветление осветление на

...
От днес KBC Груп ще изключва фасадното осветление осветление на
Коментари Харесай

KBC Груп изключва осветлението на ОББ Милениум Център през нощта

От през днешния ден " KBC Груп " ще изключва фасадното осветяване осветление на " ОББ Милениум Център " от 22:00 ч. Изключение ще бъде направено единствено през празничния интервал.

Компаниите от белгийската финансова група в България дават образец за икономисване на запаси, оповестяват от финансовата група.

" В KBC Груп, като водеща банкова и застрахователна група в страната, всеки ден сме очевидци на провокациите, пред които са изправени нашите клиенти, чиновници и общество вследствие на енергийната рецесия. Изпълняваме своя дълг в границите на задачата ни да понижим личното си ползване на електрическа енергия и газ. Намаляването на осветлението на забележителната постройка, която използваме за наша централа, " ОББ Милениум Център ", през идните зимни месеци е мощен знак за нашата ангажираност и взаимност. Усилията ни биха проработили, единствено в случай че се ангажираме еднообразно. “, разяснява Питър Робен, основен изпълнителен шеф на " ОББ " и " KBC Банк България " и кънтри управител на " КВС Груп " в България.

Инициативата за изключване на фасадното осветяване на " ОББ Милениум Център " през нощта е част от програмата на белгийската финансова група KBC в България (собственик на " ОББ ", " KBC Банк България " и " ДЗИ " ) за създаване на по-устойчиво общество и стопанска система с ниски равнища на въглеродни излъчвания. През 2019 година KBC Груп беше една от първите финансови институции в Европа, които подписаха Колективния ангажимент за дейности в региона на климата под егидата на Програмата на Организация на обединените нации за околната среда, се напомня в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР