От днес избирателите могат да проверят номера на избирателната секция

...
От днес избирателите могат да проверят номера на избирателната секция
Коментари Харесай

Важно е за всеки! От днес можете да се проверите в избирателните списъци по електронен път

От през днешния ден гласоподавателите могат да ревизират номера на изборната секция и мястото на гласоподаване за идните избори за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие. 

Справката за всички български жители се обезпечава от Главна дирекция " Гражданска регистрация и административно обслужване " към Министерство на районното развиване и благоустройството. Проверка през интернет може да се направи на  адрес http://www.grao.bg/elections/. Сайтът дава и опцията да се подават " Искане за гласоподаване по сегашен адрес " по електронен път от общинските администрации след идентификация с електронен автограф.

Гражданите могат да се осведомят за мястото на гласоподаване като изпратят SMS на номер 18429, който е обединен и за трите мобилни оператора (A1, Теленор и Виваком). Цената на SMS e 25 стотинки без Данък добавена стойност. В текста на SMS се изписват само десетте числа на ЕГН. Системата връща SMS с номера и адреса на изборната секция за Избори за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 година за прелюдия ЕГН.

Друг вид за приемане на информация е с позвъняване посредством стационарен или мобилен телефон, като се избере номер 0800 1 4726 ( " 0800 1 GRAO " ). Тел. 0800 1 4726 е безвъзмезден за цялата страна.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Collector (преди 3 минути) Рейтинг: 20278 | Одобрение: 14778 А необразованите цгани и селяни, дето са за Българска социалистическа партия какво да вършат? COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР