От днес филмът Доза щастие влиза в каталога на стрийминг

...
От днес филмът Доза щастие влиза в каталога на стрийминг
Коментари Харесай

Филмът "Доза щастие" с премиера в стрийминг платформата HBO

От през днешния ден филмът " Доза благополучие " влиза в каталога на стрийминг платформата HBO GO. Това дава късмет на българската лента да стигне до многочислена задгранична аудитория.

Една от най-големите международни стрийминг платформи HBO GO от през днешния ден ще добави в каталога си " Доза благополучие ". Продукция на No Blink и bTV беше и най-гледаната българска лента в кината през миналата година.

Това което се случва през днешния ден е вълнуващо, тъй като ще се случи в 7 страни по едно и също време, означи Алек Алексиев в предаването „ Тази неделя “. По думите му филмът е настоящ на всички места, тъй като на всички места съществува този проблем.

Филмът беше като една дребна лавина, потегли внезапно и задейства след себе си огромна сила от хора, които го гледаха и бяха прочувствено заредени от кино лентата, сподели и режисьорът Яна Титова.

Според нея това, което дава стрийминг платформата, е опцията да се разшири публиката на кино лентата.

Стрийминг платформите разрешават неведнъж гледане на цялостния набор от филми в сбирката на уеб страницата. В менюто на HBO GO има 24 български заглавия, като те са отделени в специфична българска селекция, която е единствена по рода си.

Засега българската селекция е налична за още пет страни - Хърватия, Сърбия, Словения, Черна гора и Македония. До края на годината се чака да бъде попълнена от още 4 заглавия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР