От днес феновете на Левски могат да си закупят книгата

...
От днес феновете на Левски могат да си закупят книгата
Коментари Харесай

Книгата Моят Левски вече е в предварителна продажба

От през днешния ден почитателите на Левски могат да си закупят книгата " Моят Левски " с създател Ивайло Кючуков. Изданието е с размер 168 стр. и съдържа в себе си историята, наследството и завета на основателите, футболистите и последователите, наблюдава другите столетия в съществуването на клуба от 1914 година до през днешния ден и насочва своето обръщение за бъдещето.

Книгата може да се поръча от онлайн магазина на Левски, както и от уеб страницата на издателство " Мусагена ".

Ето какво написа във връзка изданието създателят Ивайло Кючуков:

" Приятели, изключително съм благополучен, че точно през днешния ден мога да споделя старта на предварителната продажба на книгата " Моят " Левски ". Едно издание, което е ориентирано към подрастващите, само че умерено може да се чете и от всички към този момент пораснали " сини " сърца, които пазят в себе си искрата на левскарщината.

Книгата е с размер 168 стр. и съдържа в себе си историята, наследството и завета на основателите, футболистите и последователите, наблюдава другите столетия в съществуването на клуба от 1914 година до през днешния ден и насочва своето обръщение за бъдещето.

Защото в игрите децата за " Левски " мечтаят...

Благодаря на издателите от Musagena, благодаря на Тръст Синя България, които са първоизточникът на тази концепция и не престават със своите начинания, свързани с деца. Благодаря и на всички, които не стопират да изпълват със смисъл думата левскар. Ако Вас Ви нямаше, просто нямаше защо да се написа!

Може да се възползвате от предварителната продажба и да бъдете измежду първите получили изданието, като го поръчате по следния метод:

От онлайн магазина на ПФК " Левски ": https://bit.ly/3dplQY7

От уеб страницата на издателство " Мусагена ": https://bit.ly/2TWKUhw

Приятно четене, уповавам се да ви хареса! "
 Нидерландското дуо на Левски кара почитателите да мечтаят за трофей
Нидерландското дуо на Левски кара почитателите да мечтаят за трофей

Спиерингс и Робърта впечатляват с изявите си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР