От днес европейският спортен лидер започва излъчването на поредицата „Тенис

...
От днес европейският спортен лидер започва излъчването на поредицата „Тенис
Коментари Харесай

Гледайте новата тенис поредица по тв

От през днешния ден европейският състезателен водач стартира излъчването на поредицата „ Тенис седмица със… “ в която топ звездите на тениса ще избират обичаните си мачове и ще описват за тях, а ние ще следим най-интересните моменти. Плюс голям брой разбори и изявленията на другите участници в срещите.

Посветената на Симона Халеп седмица стартира с връщане към първия й край в шампионатите от Големия шлем. Без да загуби сет Симона стигна до мач за купата на Ролан Гарос-2014 и стана първата румънка на този стадий в Шлема от 1980-а. Нейна съперничка в решителния дуел обаче беше Мария Шарапова. Рускинята към този момент имаше трофеи и от 4-те огромни шампионата, а в трите си директни мача с Халеп беше изгубила единствено един сет.

Шарапова обърна три следващи мача след отстъпен първи сет с цел да се класира за финала и беше прекарала на корта три и половина часа повече от по-младата Симона. Кой и за какво завоюва този героичен край на алените кортове в Париж? Припомнете си тази вечер от 20 до 23 часа по Евроспорт 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР