От днес Ел Би Булгарикум въвежда нови, по-ниски цени във

...
От днес Ел Би Булгарикум въвежда нови, по-ниски цени във
Коментари Харесай

Владимир Русев: Ел Би Булгарикум въвежда по-ниски цени на млечните продукти

" От през днешния ден " Ел Би Булгарикум " вкарва нови, по-ниски цени във фирмените си магазини. Затвърждаваме понижението от 30% и ще има понижение от още няколко % ", това съобщи новият шеф на " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев.

Той разяснява предходното понижение, оповестено през февруари месец.

" Към 20 февруари това 30% понижение не е било икономическо обосновано. Тогава пазарната цена на краве мляко е била на 1,09 лева В същото време е подписан за доставна цена на млякото на 1,53 лева ", съобщи той в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Започваме да работим напълно с българска суровина. Офертите, които ще получим ще бъдат оценени от комисия и по този начин ще се вземе решение с кои снабдители ще работим ", сподели още Русев.

" Финансовото положение на компанията е устойчиво. Надявам се нещата да потръгнат още по-добре, откакто въведем политики за изсветляване на ръководството на сдружението ", разяснява той.

Русев увери, че към този миг сдружението е на облага.

" Предстоят ни диалози с сътрудници от Европа, с цел да разтеглим активността си ", сподели новият шеф на компанията.

" Не мисля, че има политически детайл в отстраняването на предния шеф на сдружението. Имаше поредност от нерегламентирани практики от негова страна ", съобщи Русев във връзка отстраняването на Николай Маринов.

През февруари Държавната консолидационна компания (ДКК) взе решение да освободи Маринов от поста му на шеф на " Ел Би Булгарикум ".

По думите на Николай Маринов няма претекстове за освобождението му. Той допусна, че освобождението му от служба е поради оповестеното на 20 февруари решение за понижение на цените на продуктите на компанията, както и поради " напън, който през последния месец имаме от господин Димитров от ДКК ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР