От днес е възстановено движението през столичния Орлов мост. Ремонтът

...
От днес е възстановено движението през столичния Орлов мост. Ремонтът
Коментари Харесай

Орлов мост е отворен за движение

От през днешния ден е възобновено придвижването през столичния Орлов мост. Ремонтът при основното за София кръстовище продължи две седмици. Пътните платна и в двете направления на " Цариградско шосе " са напълно възобновени и заздравени със стоманена мрежа. Целта е да се избегне нагъване като това отпреди 10 години и образуването на коловози.
" Цариградско шосе " обаче ще е стеснено и през днешния ден поради корекция на ремонта отпреди две години към пешеходния надлез за София тех парк. Работата там би трябвало да завърши през днешния ден.
Междувременно от през днешния ден стартира ремонт по бул. „ Тодор Каблешков ” и се не разрешава влизането на коли в двете направления от бул. „ Братя Бъкстон ” до бул. „ Цар Борис ”. Работата там по проект би трябвало да продължи 4 месеца. От столична община се надяват, че и метеорологичните условия ще са удобни. Отсечката е къса, само че там ще се прави нов мост и промяна на Боянска река.
До края на август ще се ремонтира и моста над Симеоновско шосе на Околовръстния път на София. Заради стесненията там се образуват огромни тапи.
Този ремонт, както и на " Тодор Каблешков " бяха забавени от столичната община до момента в който не завърши работата по Орлов мост.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР