От днес е възобновено подаването на данни от Търговския регистър

...
От днес е възобновено подаването на данни от Търговския регистър
Коментари Харесай

Възобновено е подаването на данни от Търговския регистър към системата за междурегистров обмен RegiX


От през днешния ден е обновено подаването на данни от Търговския указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към системата за междурегистров продан (RegiX), поддържана от Държавната организация " Електронно ръководство ". Това оповестиха от Агенцията по вписванията, като подчертаха, че ягенцията е изпълнила поетия ангажимент в избрания период.

Това улеснява доста покупко-продажбите по пазаруване и прекачване на благосъстоятелност, в това число и на транспортни средства, за които нотариуси и Министерство на вътрешните работи обменят информация по длъжностен път електронно посредством достъп доникъде за междурегистров продан (RegiX), предава Българска телеграфна агенция.

Продължава работата по обновяване на достъпа до останалите функционалности на регистъра. Всички експерти от поддържащата компания и от организацията работят непрекъснато.

Предприети са ограничения по недопускане на сривове в инфраструктурата за възобновяване на регистъра, както и за устойчивата работа на останалите регистри.

Характерът на софтуерните процеси допуска регистърът да действа пълноценно и с цялостния си набор от вписани данни не по-рано от идната седмица.

Агенция по вписванията още веднъж акцентира, че нарушаването на работата на регистъра не е обвързвано със злонамерена външна интервенция, нито е обвързвано с случай в киберпространството. Рискове за злоупотреби с наличните данни не съществуват.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР