От днес двата най-популярни модела смартфонa на американската компания CAT

...
От днес двата най-популярни модела смартфонa на американската компания CAT
Коментари Харесай

CAT S41 и S60 в комплект с Bluetooth колонка HAMA само във VIVACOM

От през днешния ден двата най-популярни модела смартфонa на американската компания CAT – S41 и S60 се оферират в комплект с безжичната колонка HAMA. Офертата е годна при закупуването на мобилните устройства както от магазинната мрежа на VIVACOM, по този начин и от уеб страницата на телекома www.vivacom.bg.  

Hama Rockman S е предпазена от прахуляк и напръсквания със документ IPX5 и може да се свърже с всеки модел телефон и таблет чрез Bluetooth. Колонката в стилна цветна композиция от алено и черно ще се предлага в комплект с два от най—предпочитаните модела CAT само VIVACOM измежду операторите.

CAT S41 има 5‘‘TFT FHD екран, предпазен с Corning Gorilla Glass 5, IP68 и MIL Spec 810G. Отличително за смарт телефона е, че устоя един час на дълбочина от 2 метра във вода. Благодарение на тази специфичност, притежателите на устройството могат да вършат чудесни фотоси в басейна, употребявайки главната 13МР-ва камера с автофокус и LED мълния или 8MP-та селфи камера. Батерията на S41 е с потенциал цели 5000 mAh, което му разрешава да я споделя с други мобилни устройства. Смартфонът може да бъде закупен за 26.98 лева на месец с мобилен проект Smart U.

CAT S60 е устройство, което ще се хареса на всички консуматори с очебийно механически специалности като строителни инженери, електротехници и водопроводчици. Това е първият смарт телефон в света, който разполага със датчик за топлота. Вградената термална камера разрешава на ползвателите на устройството да откриват температурни аномалии в действителни условия. Устройството устоя потапяне във вода до 5 метра дълбочина в продължение на 1 час. Полезните функционалности на смарт телефона се допълват от извънредно здрав корпус, предпазен от изпускане върху твърда повърхнина от височина до 1,8м., и екран е с Gorilla Glass 4. S60 разполага с съществена 13МР камера с LED мълния и 5МР селфи камераCAT S60 се предлага на цена от 37.98 лева на месец с мобилен проект Smart U.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР