От днес до неделя в Полша ще се проведе световното

...
От днес до неделя в Полша ще се проведе световното
Коментари Харесай

Трима българи в битката за световната волейболна клубна титла

От през днешния ден до неделя в Полша ще се организира международното клубно състезание по волейбол при мъжете.

 Александър Попов: Мобилизиращо е в непознат град наши почитатели да ни поддържат
Александър Попов: Мобилизиращо е в непознат град наши почитатели да ни поддържат

Старши-треньорът на ЦСКА призна, че е рисикувал с стартирането в игра на Ивайло Стефанов

В него ще вземат присъединяване осем тима. Фаворити за продобиване на купата са първенците на Европа и Южна Америка, надлежно съветският Зенит (Казан) и бразилският Сада Крузейро. Не бива да бъдат отписвани и воденият от Цветан Соколов отличник на Италия, Кучине Лубе (Чивитанова) и този на домакините от Полша, ЗАКСА Киджиержин-Кожле. Полша ще бъде показана и от Скра Белхатов.

Останалите три тима по-скоро ще могат единствено да поднесат някоя изненада. Те са: първенецът на Азия, Сармайех Банк Техеран (Иран) и два отбора участващи с " уайлд кард ": Персонал Боливар (Аржентина) и Шанхай Голдън Ейдж (Китай).

Трима българи ще се изявяват в влиятелната конкуренция. Освен Цветан Соколов, който е главен коз на Кучине Лубе за спечелването на трофея, в игра ще забележим братята Розалин и Николай Пенчеви.

Ники е в редиците на Скра Белхатов, до момента в който Розалин е главният бомбардир на аржентинския Персонал Боливар. Може би тъкмо Персонал е тимът, от който могат да се чакат чудеса на шампионата.

Сада Крузейро е настоящият първенец от 2016. Тимът от Бело Оризонте има три международни купи във витрината си, само че и трите са извоювани на вкъщи.

Определено огромният любимец е европейският първенец Зенит (Казан), който колкото и да наподобява необикновено, няма този трофей.

В Лодз ще играят тимовете на Зенит, Скра, Персонал и Шанхай. Ополе ще бъде хазаин на мачовете сред Сада, Кучине, ЗАКСА и Сармайех.

Мачовете могат да бъдат следени по Mtel Sports 2. Първата среща е през днешния ден от 18:30 часа сред Зенит и Персонал. Финалът е в неделя от 21:30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР