От днес до края на месеца Sony и VIVACOM дават

...
От днес до края на месеца Sony и VIVACOM дават
Коментари Харесай

Sony и VIVACOM подаряват страхотни летни награди за закупилите нов смартфон Xperia през август

От през днешния ден до края на месеца Sony и VIVACOM дават късмет за пресен (ре)старт на лятото за всички, закупили смарт телефон Xperia XA2 или Xperia XZ2 с проект от телекома. 

Безжични слушалки, зарядни устройства за кола, мобилни акумулатори от Sony и комфортни плажни раници и кърпи чакат да бъдат извоювани от клиентите на телекома, записали новото си устройство Xperia на специфичния уеб страница на акцията http://xperiances.online. Тегленето и оповестяването на спечелилите ще се извърши на 5 септември във Фейсбук страницата на Sony Mobile BG.

Xperia XA2 разполага с 5,2-инчов Full HD IPS екран, хубав дизайн без забележими странични рамки и заоблена стъклена повърхнина. Оборудван с две високотехнологични камери - мощната 23MP задна камера и предната 8 МР камера със супер необятен 120° обсег за съвършени независими и групови селфита, този смарт телефон е съвършен за всички любители-фотографи. На тяхно разположение са 4К видеозапис, видеозаснемане в 120 фрагмента в секунда и сензитивност ISO 12800 за ясни фотоси и при слаба светлина. 3300 mAh батерия на Xperia XA2 е измежду най-хубавите в този клас и обезпечава заряд за безпроблемна дейна работа с устройството през целия ден. Задвижван от мощен осемядрен процесор и мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 630, смарт телефонът оперира под Android 8.0 Oreo и се предлага от VIVACOM в четири елегантни цвята – класическо черно, сиво, синьо и нежно розово. Xperia XA2 може да се закупи на цена 11.98 лева на месец с проект Smart U от VIVACOM или 259.98 лева в брой.

Стилният Xperia XZ2 е настоящият флагман на японския производител и разполага с наедрял 5,7-инчов HDR Full HD+ 18:9 екран, най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 845 и 4GB RAM. Усъвършенстваната MotionEye™ камера предлага за пръв път 4К HDR видеозаснемане в смарт телефон и снимане на видео при 960 фрагмента в секунда във Full HD качество. Създаден за най-хубавото и неповторимо развлечение, Xperia XZ2 предлага и ново преживяване за сетивата: осезаемо чувство на ритъма на музиката или динамичността на действието във видеоиграта с помощта на новата Dynamic Vibration System на Sony. Xperia XZ2 се предлага в изтънчен черен цвят на цена 44.58 лева на месец с проект Smart U от VIVACOM или 949,98 лева в брой.

Заедно с акцията „ Ре:стартирай лятото с Xperia ”, Sony и VIVACOM стартират и поредност от занимателни летни игри с награди във Фейсбук страницата на оператора за всички почитатели на двата марката, на хубавото време и положителното въодушевление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР