От днес до 7 февруари ще се извърши акция на

...
От днес до 7 февруари ще се извърши акция на
Коментари Харесай

КАТ започва денонощна спецакция в цялата страна


От през днешния ден до 7 февруари ще се извърши акция на “Пътна полиция” за надзор на скоростните режими над водачите. Акцията се отнася за цялата страна - както денем, по този начин и през нощта. Това съобщи на брифинг инсп. Чавдар Кочев от "Пътна полиция ".

"Специализираната интервенция има за цел да дисциплинира водачите на пътя. Голяма част от нарушаванията са точно от скоростните режими ", сподели още той.

"Всички над 200 камери ще бъдат изведени на пътя. Ще се работи непрекъснато с тях. Половината от тях снимат и през нощта. Приоритет са вътрешните елементи на градовете и извънградската зона. Влизаме и в кварталите, изключително към детските градини и учебните заведения ", разяснява инсп. Кочев, представен от Дарик.

"Ограниченията в града са сред 30 и 50 км ", напомни още инспекторът и съобщи, че доста водачи си разрешават да надвишават тези километри. 120- 140 км/ч е лимитираното по автомагистралите.

"Данните от акцията за пешеходците ще се изнесат след разбор. Има осъдени огромен брой пешеходци ", съобщи инсп. Чавдар Кочев и добави, че 12 000 са пътните нарушавания единствено за първите 28 дни на годината.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР