От днес до 30 август се стесняват за движение северната

...
От днес до 30 август се стесняват за движение северната
Коментари Харесай

Промени в движението в столицата заради ремонти

От през днешния ден до 30 август се стесняват за придвижване северната половина на пътното платно на бул. „ Ген. Н.Столетов “ при кръстовището с ул. „ Шумен “ и южната половина на пътното платно в сектора сред ул. „ Алдомировска “ и ул. „ Перник “, заяви Столична община. 
Тролеите с номера 6 и 7 ще се движат от хранилище „ Надежда “ наляво по ул. „ Подполковник Калитин “, ул. „ Охрид “, надясно по ул. „ Опълченска “, надясно по бул. „ Сливница “ и по маршрутите си в посока ж.к. Люлин.
В противоположната посока тролейбусите ще се движат от бул. „ Сливница “, надясно по ул. „ Опълченска “, наляво по ул. „ Охрид “ и по ул. „ Подп. Калитин “ до хранилище „ Надежда “. 

До 25 август пък се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по източното платно на бул. „ Драган Цанков “ на 22 метра след кръстовището с ул. „ Лъчезар Станчев " в сектор от 72 метра. Движението ще се прави в двете посоки в по една лента по западното пътно платно на булеварда. Промяната в организацията на придвижване се постанова във връзка със строителни действия по обекта пешеходен мост по бул. „ Драган Цанков “ при ул. „ Николай Хайтов “, изпълнявани от „ МОСТРЕМОНТ 98 “ООД.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР