От днес до 29 ноември в НДК ще се състои

...
От днес до 29 ноември в НДК ще се състои
Коментари Харесай

В НДК ще се състои международен технологичен форум

От през днешния ден до 29 ноември в НДК ще се състои интернационалният софтуерен конгрес Global Tech Summit, сплотяващ конференциите Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech, оповестиха уредниците на събитието.

Очаква се във форума повече от 100 световноизвестни лектори да показват последните трендове в региона на създаването на програмен продукт.

Сред участниците се чака да бъдат Марк Медоус, изобретател на нови технологии в региона на изкуствения разсъдък, VR/AR и блокчейн; Ахмад Гохар - работещ по планове, свързани с Blockchain технологии, като един от главните му огромни планове е обвързван със smart city в Саудитска Арабия; Тито Хамзе, някогашен продуцент на огромната софтуерна медия TechCrunch.

В специфична полемика, отдадена на медиите, ще бъдат наранени тематики, свързани с подправените вести, цифровата еднаквост и злоупотребата с персонални данни, а посредством уъркшоп ще се показват съществени правила, свързани с киберсигурността.

Сред лекторите в панела, които ще опишат повече по тематиката, са Стив Костен, съветник по въпросите със сигурността, както и Майкъл Шренк - водещ специалист в региона на сигурността и разбора на данни, с богат опит като преподавател на уъркшопи в региона на проверяващата публицистика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР