От днес до 29 февруари ще бъдат въведени временни промени

...
От днес до 29 февруари ще бъдат въведени временни промени
Коментари Харесай

БДЖ променя движението на няколко влака заради ремонт

От през днешния ден до 29 февруари ще бъдат въведени краткотрайни промени в придвижването на два бързи и четири пътнически влака , които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон , оповестиха от БДЖ.

Причината за въведените промени е осъществяване на подготовка за плануваните огромни ремонтни действия по жп тунел " Козница " по отношение на рехабилитация на инфраструктурата в сектор Копривщица-Стряма.

Изпълнението на обекта стартира на 1 март и по предварителни проекти ще продължи до август . По този мотив придвижването на влаковете в сектора ще бъде напълно прекратено до привършване на ремонтните действия, като за клиентите на БДЖ ще бъде обезпечен транспорт с рейсове.

Бързият трен номер 3623 от София за Бургас, който отпътува от Централна гара София в 13:00 ч., ще пътува с променено разписание . Влакът ще потегля от София в 12:15 ч. като бърз трен номер 3693 от София до Антон. Между гарите Антон и Карлово пасажерите ще бъдат транспортирани с рейс, след което ще продължат пътуването си до Бургас по постоянното разписание на бързия трен.

Бързият трен номер 3622 от Бургас за София, който отпътува в 08:30 ч., ще пътува по нормалното си разписание до Карлово. Между гарите Карлово и Антон пасажерите ще бъдат транспортирани с рейс , след което ще продължат пътуването си с бърз трен номер 3692 от Антон до София.-->

Пътническият трен номер 30113 от София за Карлово, който отпътува от Централна гара София в 13:30 ч., ще потегля в 12:30 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Карлово пасажерите ще бъдат превозени с рейс.

Пътническият трен номер 30116 от Карлово за София, който отпътува в 12:55 ч., ще се движи единствено от Антон до София. Пътниците за този трен ще бъдат превозени с рейс от Карлово до Антон, като рейсът ще потегля от гара Карлово в 12:52 ч.

Пътническият трен номер 30121 от София за Копривщица, който отпътува от Централна гара София в 09:00 ч., ще потегля с 13 минути по-рано , т.е. в 08:47 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Копривщица пасажерите ще бъдат превозени с рейс.

Пътническият трен номер 30122 от Копривщица за София, който отпътува в 11:25 ч., ще се движи единствено от Антон до София . Пътниците за този трен ще бъдат превозени с рейс от Копривщица до Антон, като рейсът ще потегля от гара Копривщица в 11:13 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР