От днес до 28 февруари 2019 г. БЧК Враца ще

...
От днес до 28 февруари 2019 г. БЧК Враца ще
Коментари Харесай

БЧК Враца започна да раздава хранителни помощи

От през днешния ден до 28 февруари 2019 година БЧК Враца ще раздаде пакети с хранителни артикули. Кампанията се провежда от Европейския обществен фонд и в нея ще бъдат обхванати близо 14 хиляди души от региона.
Хранителните пакети включват съществени артикули, измежду които захар, леща, ориз, олио, спагети и консерви с общо тегло 24 кг. Продуктите ще се получават против документ за идентичност и автограф .
Хората, които имат право да получат тези помощи, са подбрани от Агенция „ Социално подкрепяне “. Това са лица и фамилии, получили помощи за отопление за зима 2016/2017; майки, които получават помощи за развъждане на дете до 1-година; лица и фамилии, получили помощи за първокласник през предходната година; хора с трайни увреждания, с право на персонална помощ и ниски приходи ; фамилии, които получават месечни помощи за развъждане на дете с трайни увреждания, както и лица, случайно потърпевши от бедствия и повреди.
Във Враца помощите се раздават на 2 места -в постройката на БЧК и в централния склад на ул. „ Драган Цанков “.
Всяка община в област Враца има график за приемането на помощите. Информация може да се получи от съответните кметства по местоживеене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР