От днес до 20 април VIVACOM предоставя допълнително 300 национални

...
От днес до 20 април VIVACOM предоставя допълнително 300 национални
Коментари Харесай

VIVACOM започна кампания в подкрепа на хората в неравностойно положение

От през днешния ден до 20 април VIVACOM дава в допълнение 300 национални минути към всички обществени закрепени гласови цени. Бонус минутите ще бъдат прибавени към проекти Инвалиди 160 и Инвалиди 300, основани особено за хора в неравностойно състояние. Допълнителни минути се прибавят и към Ограничен проект, предопределен за хора, включени в стратегия за обществено подкрепяне. Клиентите с абонаментен проект VIVAFIX Special също ще получат бонуса от 300 минути.

Като социално-отговорна компания VIVACOM предостява улесления на хората в неравностойно състояние, защото те имат специфична потребност от поддръжка в изискванията на насилствена изолираност, провокирана от изключителното състояние. Чрез спомагателните минути, най-уязвимите членове на обществото ще могат да поддържат дистанционнен конкакт със своите близки и да избегнат риска за своето здраве.

Компанията ни регистрира, че в обстановка на изключително състояние е допустимо да се появят недобросъвестни хора или организации, които да се възползват от създалото се възприятие на неустановеност и нараснало напрежение в обществото за персонално облагодетелстване. Потенциални телефонни измами спадат в тази категория дейности, заради което VIVACOM продължава да поддържа непрекъснатата си връзка с Национална работа „ Полиция “. Периодично ги осведомяваме за подхванати от нас дейности в посока ограничение и предварителна защита на телефонните измами. Компанията ни не е серпантина да взима ограничения в тази посока след сполучливата взаимна акция в партньорство с Министерство на вътрешните работи през 2019 година, а сега влагаме и спомагателни старания, в отговор на изключителното състояние.

Това е следващата самодейност на VIVACOM в поддръжка на националната акция против COVID-19 #ОставамВкъщи.

Компанията дава и безвъзмезден достъп до повече от 145 канала на всички клиенти на сателитна телевизия и до над 230 канала за тези, употребяващи интерактивна телевизия. Също по този начин обезпечава безвъзмезден достъп до 20 април до спомагателните медийни услуги от VIVACOM Видеотека - кино пакет MAXI, Nickelodeon On Demand, Disney On Demand и поредицата Disney English с 3 сезона, от които малчуганите могат да учат британски език с обичаните си Disney герои.

За клиентите на мобилен интернет VIVACOM дава безвъзмезден пакет от 10 000 МВ, който може да бъде деклариран през приложението МyVIVACOM, а в продължение на 1 месец до 20 април ще подарява спомагателни 2 000 МВ, годни за потребление всеки уикенд в посочения интервал, също декларирани през мобилното приложение. А към този момент и всеки клиент, платил месечната си такса през приложението MyVIVACOM, получава 2 000 МВ еднократно, които може да показа и с другари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР