От днес до 15 юли светът е футбол. Преди броени

...
От днес до 15 юли светът е футбол. Преди броени
Коментари Харесай

Светът е футбол! Мондиал 2018 официално открит!

От през днешния ден до 15 юли светът е футбол. Преди броени минути бе публично намерено Световното състезание по футбол в Русия.

Централна фигура в церемонията беше Роби Уилямс, който взриви публиката на стадион „ Лужники ” в Москва, изпълнявайки някои от емблематичните си шлагери. Участие взе и оперната певица от Татарстан Аида Гарифулина.

Президентът на Русия Владимир Путин приветства с добре пристигнали гостите на форума. Реч изнесе и президентът на ФИФА Джани Инфантино.

Същинското разкриване на Мондиал 2018 е с дуела сред домакина Русия и Саудитска Арабия, който стартира незабавно след формалната гала.

В Световното ще вземат участие 32 тима, които ще изиграят общо 64 мача.Форумът ще се организира в 11 съветски града и 12 стадиона, разпръснати на територия от над 2000 км. Отборите са разграничени в осем групи от по четири отбора, като единствено първите два ще продължат във етапа на елиминациите.

Всичките 64 срещи от програмата на Световното състезание по футбол 2018 ще бъдат излъчени от Българска национална телевизия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР