От днес до 11 февруари Меркурий ще се движи на

...
От днес до 11 февруари Меркурий ще се движи на
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий във Водолей – за какво да внимаваме

От през днешния ден до 11 февруари Меркурий ще се движи на противоположен ход във Водолей. Това ще се отрази отрицателно върху общуването сред хората. Възможни са обърквания след погрешно казани думи.

Ретроградната планета ще окаже мощно влияние върху проектите ни за пътувания, които най-вероятно ще се провалят. През този интервал е допустимо да зародят неприятни забавяния с документи.

Сферата на техниката и информацията също ще е уязвима при ретроградността на Меркурий. Възможно е да не разбираме вярно това, което ни споделят, или да получаваме заблуждаваща информация, която ще внесе ужас в всекидневието ни.

 Техника

Меркурий, движейки се на противоположен ход, оказва отрицателно въздействие и върху всевъзможен тип техника, поради което не е по никакъв начин целесъобразно да купуваме мобилни телефони или уреди за дома, защото те ще се повредят след време и ще ни основат грижи.

До 11 февруари постоянно се пропадат уговорени срещи и ще се забавят доставки поради недоразумения.

Меркурий е планетата на търговците е сключването на покупко-продажбите, по тази причина, когато е назадничав, не би трябвало да подписваме документи, свързани с комерсиална активност.

Не би трябвало да купувате ново жилище или кола. Не е целесъобразно също да сменяте дома си или работата, което изисква подписването на нови контракти.

Най-близката планета до Слънцето е виновна и за превоза и пътуванията, което усилва риска от пътни произшествия, когато е ретроградна.

 Водолей

През интервала на назадничавост мощно се усилва и опцията да бъдем излъгани, поради което до 11 февруари повече от нормално би трябвало да се пазим от мошеници и крадци.

Нужно е да използваме интервала на назадничавост, с цел да преосмислим старите си неточности. Препоръчително е да си запишем час при психолог, с който да проучваме пътя си досега.

Ретроградният Меркурий може да върне хора от предишното ви, с които имате неизяснени връзки. В този интервал би трябвало да погледнете с нови очи на това, което ще изживели дружно.

Най-засегнати от противоположното придвижване на планетата ще бъдат знаците Водолей, Дева и Близнаци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР