От днес до 10-и юни Пътната полиция започва операция в

...
От днес до 10-и юни Пътната полиция започва операция в
Коментари Харесай

Пътна полиция започва акция „Колан“


От през днешния ден до 10-и юни Пътната полиция стартира интервенция в цялата страна, при която ще ревизира дали водачите употребяват предпазни колани в колите, оповестява БНР.

„ Ще се реализира и надзор за потребление на каски от водачите на мотори “, заяви контрольор Петър Соколов от Пътна полиция.

„ За ръководство от водачи и пасажери, които не употребяват предпазни колани, не употребяват предпазни системи за транспорт на деца и от мотоциклетисти и пасажери на мотоциклети, които не употребяват защитните каски. Установени са 156 нарушавания от неправоспособни водачи. Там по места, където има малолетни такива, ще бъдат подхванати съответните ограничения по закона и ще бъдат известени и представителите на Детска педагогическа стая за предприемане на ограничения към тези деца “.

Близо 20 хиляди нарушавания на пътя в дребните обитаеми места са открили от Пътна полиция единствено за три дни у нас. При акцията, която се организира сред 29-и и 31-ви май, са хванати и 156 души, които са карали, без да има дееспособност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР