От днес до 10-и септември се затваря участъкът от столичния

...
От днес до 10-и септември се затваря участъкът от столичния
Коментари Харесай

Ремонтите в столицата: Затварят участъка от Околовръстния път между "Младост" и "Горубляне" в София

От през днешния ден до 10-и септември се затваря секторът от столичния околовръстен път сред кварталите „ Младост “и „ Горубляне “. Заради разрушаването на компроментиран надлез и построяването на ново оборудване е въведена краткотрайна организация на придвижването по обходни направления.

Със затварянето на сектора сред „ Младост “и „ Горубляне “ се вкарват обходни направления като директният трафик ще бъде отклоняван към Северната скоростна дъга, а локалният ще се движи по булевардите „ Александър Малинов “ и „ Цариградско шосе “, както и по улиците „ Самоковско шосе “ и „ инж. Георги Белов “, които свързват „ Горубляне “ и „ Младост “.

След ремонта 6-километровото трасе ще разполага с по три ленти за придвижване във всяка посока - две местни платна с по две ленти  два тротоара.

С разширението на Южната дъга ще се обезпечи връзката сред автомагистралите „ Струма “ и „ Тракия “. Ще се усили и директният трафик от автомагистрала „ Европа “ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР