От днес Детска градина “Детство мое в град Аксаково работи

...
От днес Детска градина “Детство мое в град Аксаково работи
Коментари Харесай

Откриха новия корпус на Детска градина “Детство мое” в град Аксаково

От през днешния ден Детска градина “Детство мое ” в град Аксаково работи в цялостния си потенциал и приема с две групи повече деца, откакто публично бе открит новият корпус на детското заведение. Това оповестиха от общината.

“Тази детска градина е измежду най-красивите в цяла България ”, разяснява кметът на община Аксаково инж. Атанас Стоилов.

“Родният ни град се развива и трансформира своята образ ежедневно. Става  хубав, комфортен и желан. Много младежи търсят при нас своя дом и това не може да не ни радва ”, разяснява кметът инж. Атанас Стоилов.

“В началото тук, на това място, имаше остарели, запустели панелки и плевели по-високи от мен. Днес ние откриваме един от най-красивите нови знаци на нашия град и няма помен от предходната нелицеприятна панорама ”, върна лентата инж. Стоилов.

Кметът на Аксаково благодари на общинските съветници в града, че в последните три години са дали своят вот средствата от общинския бюджет, с които бе обезпечено цялото строителство на новия корпус в ДГ “Детство мое ”. Той благодари и на шефовете и екипа на детското заведение, които стопанисват и ръководят модерното оборудване, в което порастват децата на Аксаково порастват и се учат в уютна и приятна конюнктура. 

“Тази детска градина е громен подарък за най-малките поданици на Аксаково. Тя може да си съперничи с най-модерните в страната ”, разяснява началникът на Регионалното ръководство на Министерството на образованието и науката във Варна Венцеслава Генова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР