От днес булевард Васил Левски в София е в ремонт

...
От днес булевард Васил Левски в София е в ремонт
Коментари Харесай

Дълъг списък с ремонти в София

От през днешния ден бул. „ Васил Левски ” в София е в ремонт в сектора от Ректората до паметника Васил Левски . Работата по платната ще стартира първо в посока паметника. От през днешния ден стартира и реорганизация на бул. „ Арсеналаски ”, като в началото ще бъдат ремонтирани тротоарите, а по-късно и пътните платна. По него ще бъде построена и контактна мрежа за тролей. Това сподели заместник-кметът по превоза – Евгени Крусев.
 
Тази година Столичната община се ангажира с дълъг лист с поправки, които да извърши през лятото. Голяма част от тях с краен период – първият образователен ден.

 
Вчера беше затворен за ремонт в посока „ Бояна ” б ул. „ България ” сред булевардите „ Иван Гешов ” и „ Гоце Делчев ”, само че трамвай 7 беше пуснат в придвижване, изясни заместник-кметът Евгени Крусев.
 
„ Движението се прави в насрещното платно в посока центъра в двете посоки. Има по две ленти в посока центъра и една лента в посока „ Бояна “. Натоварено е придвижването, по тази причина призоваваме хората да употребяват трамвайната линия, която от през вчерашния ден също е пусната в употреба или за употребяват обходни направления - бул. „ Черни връх “ или бул. „ Цар Борис Трети “ , сподели Крусев.

 
Планира се работата по едното платно да завърши до две седмици.
 
Продължава рехабилитацията на бул. „ Христофор Колумб ” , а по-късно – Източната дъга. -->
 
Тече създаване и на кръговото в кв. „ Драгалевци ”.
 
От на следващия ден пък потегля и тролейбусната линия 5, която ще свързва кварталите „ Младост ” 1 и 2.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР