От днес билетите за второто домакинство на българския национален отбор

...
От днес билетите за второто домакинство на българския национален отбор
Коментари Харесай

Билетите за България - Кипър вече в продажба

От през днешния ден билетите за второто домакинство на българския народен тим - против Кипър тази събота, 13 октомври, от 21:45 ч., са в публична продажба на касите на Националния стадион " Васил Левски ". Цените са както следва: Сектор " А " - 30 лева, Сектор " В " - 20 лева, Сектори " Б " и " Г " - 10 лева, ВИП 1 категория - 200 лева, ВИП 2 категория - 100 лева

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (30 лева фиксирано) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск.

Българският футболен съюз припомня на искащите да участват на трибуните, че съгласно българското законодателство всеки фен следва да има подготвеност да показа персоналната си карта на органите на реда преди влизането си на трибуните. Лица без персонална карта, както и лица, представящи други типове документи за идентичност (международен паспорт, шофьорска брошура и т.н.), няма да бъдат допускани на стадиона.

БФС също по този начин припомня, че малолетни лица (до 18-годишна възраст) наложително би трябвало да бъдат придружавани от възрастен жител, от който се чака да показа попълнена декларация за компаньон. Декларацията може да се попълни авансово, като се изтегли от уеб страницата на БФС, а разпечатани копия ще бъдат разполагаем на феновете както на касите пред стадион " Васил Левски ", по този начин и на проведените от полицията контролно-пропускателни пунктове към стадиона.

Лица, които не са родители или настойници, могат да съпровождат до 3 малолетни или малолетни деца. Организираните групи следва да бъдат придружавани от възрастен с педагогическа подготовка, като от него се изисква да приложи лист с трите имена и датата на раждане на всяко дете. Стюардите на стадион " Васил Левски " ще бъдат разполагаем на последователите за спомагателна информация и подпомагане в деня на дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР