От днес Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) спира конвертирането на хартиените

...
От днес Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) спира конвертирането на хартиените
Коментари Харесай

Заради опити за измами спират конвертирането на хартиени винетки в електронни

От през днешния ден Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) стопира конвертирането на хартиените винетки в електронни, заяви проф. Олег Асенов, началник на отдел " Информационно обслужване " в организацията. Спирането се постанова, защото системата засича огромен брой опити за подправяне.

Заради изчезналото цялостно застраховане с терминали за пазаруване на електронни винетки пък водачите няма да бъдат спирани и глобявани до 15 януари. Това оповестиха от управлението на националното ТОЛ ръководство в Пътната организация след голям брой сигнали за неналичието на терминали по граничните ни пунктове, от които чужденците да закупят електронна винетка.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на влизане в страната от Сърбия терминал няма. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево има работещ терминал за цифрови винетки, граничният пункт Лесово също има работеща машина, само че тя не е обвързвана, а на Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново терминал към момента не е доставен.

Проверката за валидността на винетките ще се прави от тол-полицията и Пътна полиция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР