От днес, 5 февруари 2020 г., се приемат плащания за

...
От днес, 5 февруари 2020 г., се приемат плащания за
Коментари Харесай

Започна кампанията за събиране на данък недвижими имоти и такса битови отпадъци за 2020 г. в Община Мездра

От през днешния ден, 5 февруари 2020 година, се одобряват заплащания за налога върху недвижимите парцели и такса битови боклуци за 2020 година, оповестяват от отдел „ Местни доходи “ на Община Мездра. При възнаграждение на цялото обвързване в период до 30 април се употребява 5% отстъпка.
Няма смяна в периодите за внасяне на локалните данъци. От 1 март до 30 юни се прави първата вноска на налог недвижими парцели, налог върху транспортните средства и такса битови боклуци, а до 31 октомври - втората вноска. След приключването на всеки от периодите върху невнесеното обвързване се начислява рента.
Задълженията за локални налози и такси могат да бъдат платени в брой или посредством ПОС терминал на касите на Центъра за информация и административни услуги на жителите в постройката на Общинска администрация - Мездра, по банков път, на всяка от касите на Изипей (EasyPay) в страната, клоновете на „ Обединена българска банка” (ОББ) и Банка „ ДСК”, онлайн офисите на „ Български пощи”, както и в кметствата на обитаемоте места от общината.
Пълна информация по отношение на периодите, методите за заплащане, както и опция за инспекция с ПИК на отговорностите, е налична на формалната страница на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/
Предстои да бъдат готови за изпращане данъчните известия за 2020 година, които ще бъдат получени от жителите до края на месец февруари - началото на месец март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР