От днес, 27 март, и Русия може да се “похвали

...
От днес, 27 март, и Русия може да се “похвали
Коментари Харесай

Вирусът не подбира: все повече звезди с положителен тест

От през днешния ден, 27 март, и Русия може да се “похвали ” с първа звезда от шоубизнеса, инфектирана с ковид. Това е звездата на руската и съветска сцена още от 70-те години, Лев Лешченко . На 11 март артистът се е завърнал от пътешестване в Съединени американски щати, няколко дни по-късно развил известните признаци и на 23 март бил признат в болница, оповестява РИА. Днес бе доказано, че става дума за COVID-19, само че положението на Лешченко се усъвършенства и към този момент диша независимо. Вчера организациите оповестиха  за позитивния тест на рокзвездата Джексън Браун

Щетите, които коронавирусът нанася директно и непряко в областа на развлекателната промишленост все по-често засягат и здравето, а в някои случаи и живота на техните най-известни представители. На 25 март починаха две персони от света на културата - огромният американски драматург Терънс Макнали - на 80, и саксофонистът от Камерун, пионерът на афро-джаза Ману Дибанго , на 86.

Откакто на 11 март холивудската звезда Том Ханкс шокира публиката с признанието, че той и брачната половинка му Рита Уилсън са дали позитивен тест  за ковид, всеки ден научаваме най-малко по едно-две нови имена. 

Днес Ханкс и жена му са изписани от болничното заведение и се усещат все по-добре. Актрисата Олга Куриленко , която разгласи, че има позитивен тест за COVID-19 на 15 март, две седмици след появяването на първите ѝ признаци е радостна, че към този момент няма никакви недоволства.

В средата на март инфектирани се оказаха още двама артисти - норвежецът Кристофър Хивю, познат от „ Игра на тронове ” и английската звезда Идрис Елба и брачната половинка му Сабрина. Оттогава норвежкият артист повече не е разгласил нищо, само че в първия си пост загатваше за леки признаци. Елба още от началото нямаше недоволства, а последният му пост беше смешка с купуващите големи количества тоалетна хартия. 

Заразени се оказаха и 19-годишната певица Шарлот Лорънс , чиято ария „ Joke`s on You “ влезе в саундтрака на „ Хищни птици ”, актьорите Даниъл Дей Ким („ Изгубени ”) и  Деби Мазар (с дребни функции в огромни филми и основни функции в сериали), както и международно известният оперен певец  Пласидо Доминго .

Към листата се причислиха още  Дейвид Брайън от „ Бон Джоуви ” и наказаният за обезчестяване Харви Уайнстийн . С изключение на продуцента, заразил се в пандиза, всички останали се бяха подложили на проби след появяването на признаци, които до излизането на резултатите вече отшумяваха.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР