От днес, 24 ноември, /15.00 ч./ стартира кампанията на Община

...
От днес, 24 ноември, /15.00 ч./ стартира кампанията на Община
Коментари Харесай

Започва гласуването за „Ученик на годината“

От през днешния ден, 24 ноември, /15.00 ч./ започва акцията на Община Бургас за наградата „ Ученик на годината “. Наградатасе връчва на публична гала в навечерието на празника премия – Никулден.

Инициативата е част от общинската стратегия „ Бургаски деца “, която има за цел да предизвиква и поддържа изявени възпитаници с достижения в региона на образованието, науката и изкуствата.

Предложенията за номинации се насочат от шефовете на учебните заведения в Бургас или от експертната комисия и са в следните категории:

„ Математика и естествени науки “ - I-VII клас и VIII-XII клас;

„ Хуманитарни науки “ - I-VII клас и VIII-XII клас;

„ Изкуства “ - І-VІІ клас и VІІІ – ХІІ клас

Имената на номинираните за наградата към този момент са оповестени и всеки може да гласоподава за своя любимец единствено на:https://ug.burgas.bg/.

Победителите ще бъдат избрани въз основата на резултатите от гласуването. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 30 ноември 2023 година

За да дадете своя глас, би трябвало да посочите годен e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за удостоверение на Вашия глас, който ще бъде регистриран, откакто извършите потвърждението. Гласовете, които не са доказани посредством линка получен в пощата до 23:59 часа на 30 ноември 2023 година ще бъдат регистрирани като невалидни. Има ограничаване да се гласоподава от чужбина.

Под внимание ще бъдат взети гласовете на потребителите, които са дали своят вот до 12:00 часа на 30 ноември 2023 година, само че са удостоверили своят глас от електронната си поща на по-късен стадий до 23:59 часа на 30 ноември 2023 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР