От днес, 23.03. 2018г., Отново стартира с подкрепата на Garnier

...
От днес, 23.03. 2018г., Отново стартира с подкрепата на Garnier
Коментари Харесай

Кампания събира капачки в подкрепа на СБАЛ по детски болести - проф. д-р Иван Митев- София

От през днешния ден, 23.03. 2018г., Отново започва с поддръжката на Garnier обществена акция във всички dm магазини. Целта е да се съберат финансови средства за закупуване на още здравна техника за Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Ив. Митев- София.

Кампанията се споделя „ Капачки за усмивки " като в границите на една година до март 2019г. във всички магазини на веригата ще се събират пластмасови капачки, които по-късно ще бъдат предадени за преработване. Със събраните средства ще бъде закупена здравна техника, от която болничното заведение има потребност.

Кампанията „ Капачки за усмивки ":

През лятото на 2017 година dm България провежда първата си дарителска самодейност в поддръжка на „ Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Ив. Митев " - София. Тогава събраната сума от 10 500лв. беше употребена за закупуването на три съвременни монитора за наблюдаване на новородени деца, които бяха дарени на клиниката по пулмология и на интензивното поделение на болничното заведение.

" Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Иван Митев " - София прави сложна висококвалифицирана помощ - диагностична и лечебна по всички профили на педиатрията на национално равнище, а също и преподавателска и научно- изследователска активност по проблемите на детското опазване на здравето. Акредитирана е като университетска болница към Медицински Университет - София, в която се образоват студенти, дипломанти, специализанти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР