От днес, 20 февруари 2023 г. Ромпетрол България стартира Национална

...
От днес, 20 февруари 2023 г. Ромпетрол България стартира Национална
Коментари Харесай

„Ромпетрол раздава безплатно гориво

От през днешния ден, 20 февруари 2023 година „ Ромпетрол България ” започва Национална акция „ Гориво за всякога, награди – веднъж ”. Всеки клиент, който направи покупка на най-малко 15 литра бензин, дизел или газ или направи покупка на стойност най-малко 15 лева в магазините на бензиностанциите на веригата, ще взе участие в лотария за продобиване на 43 награди. Кампанията ще се организира до 2 април 2023 година, оповестиха от компанията.

Най-голямата премия е 1 карта за 600 литра гратис гориво, която ще се изтегли след края на промоцията. Втората е 6 карти за 100 литра гратис гориво (тегли се по 1 карта след всяка минала седмица). Следват 36 карти за 50 литра гратис гориво (теглят се по 6 карти всяка минала седмица от промоцията).

За вписване на присъединяване, клиентът е належащо да изпрати SMS на къс номер 108003. Съобщението е гратис за всички мобилни оператори. Регистрацията в промоцията се прави посредством изпращане на SMS с номер на трансакция и час, изписани по следния метод:

780905 15:40

Печелившите ще бъдат уведомявани за облагата си посредством SMS, изпратен на участвалия промоцията мобилен номер. В играта не могат да се включат клиенти, заредили гориво в туби или в други съдове, разнообразни от контейнер на МПС. Също не могат и тези с транспортни средства над 3.5 тона и такива, които имат Fill & Drive карти.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР