От днес, 2 ноември, служителите на Центъра за градска мобилност

...
От днес, 2 ноември, служителите на Центъра за градска мобилност
Коментари Харесай

Почва голяма акция заради неправилно паркиране в София - по тротоари и в зелени площи

От през днешния ден, 2 ноември, чиновниците на Центъра за градска подвижност стартират да глобяват за погрешно паркирали коли и отвън зоните за платеното паркиране в София - паркиране в зелени площи и на тротоари.
В понеделник чиновниците на ЦГМ потеглят из града с таблет и принтер и на място ще отпечатват санкцията, която ще бъде залепяна за предното стъклото на автомобила, паркиран в нарушаване. В доказателство контролиращите ще вършат снимков материал, който ще потвърждава осъщественото нарушаване. А глобата ще е сред 20 и 200 лв., според от нарушаването.
 От Спаси София недоволстват: СОС не одобри концепцията ни за промяна в паркирането От Спаси София недоволстват: СОС не одобри концепцията ни за промяна в паркирането
Столичният общински съвет през днешния ден не поддържа всеобхватната промяна на паркирането в София, препоръчана от самостоятелния консултант Борис Бонев...
Залепеният стикер ще е доказателство, че лидерът към този момент има санкция и следва да я заплати в инструкции период. За да няма оправдания, че стикерът е разкъсан или не е забелязан, нарушителят ще получи фиша си и по пощата.
Важен факт е, че тези санкции няма да се апелират, а също по този начин нямат и отминалост.
В поддръжка на борбата с нарушителите се включват и над 200 спомагателни камери. Става въпрос за уредите, които са инсталирани на светофарите, с цел да наблюдават трафика.
Системата на Центъра за ръководство на трафика би трябвало да бъде обвързвана с тази на " Пътна полиция ". Така в действително време от центъра ще уведомяват КАТ за всяко снимано нарушаване – минаване на алено, говорене по телефон без хендсфри или неправилни маневри. Санкционирането ще става посредством фиш.
 Елен Герджиков свика съвещания в СОС за паркирането Елен Герджиков свика съвещания в СОС за паркирането
На страницата си във Фейсбук ръководителят на СОС Елен Герджиков съобще следното: " Днес свиках съвещания с представители на всички...
Системата на центъра за ръководство на трафика към този момент засича каране в бус лента. Камерите по светофарите ще наблюдават и за погрешно паркиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР