От днес, 17 март, синята зона в Бургас е безплатна.

...
От днес, 17 март, синята зона в Бургас е безплатна.
Коментари Харесай

В Бургас с нови мерки срещу коронавируса

От през днешния ден, 17 март, синята зона в Бургас е безвъзмездна . От общината ще уведомят жителите докога ще продължи това. Целта е да се ограничи събирането на доста хора в рейсовете. Тези, които желаят, могат да употребяват персоналните си коли за предвижване, без да заплащат за престой на колите.
Продължават инспекциите със замерване на температурата на бургаските автогари.
" Всички 8 души, попаднали инцидентно в аероплан с жителя от Варна, дал позитивна проба за ковид, са под карантина. Взета им е проба за разбор и на следващия ден сутринта ще излязат резултатите. Всички тези хора осъзнават сериозността. Получихме цялостно схващане. Благодаря им за това! " сподели кметът Димитър Николов.
В същото време се вземат ограничения и против възможна далавера в аптеките.
Проверени са 54 обекта, които се намират на територията на Бургас. Представители на полицията, хигиенични инспектори, отбрана на потребителите, организация по приходите са част от комисията, която посещава обетите.

Проверяват се методите на образуване на цените на медикаменти и другите медицински артикули обект на комерсиална активност. Обектите са определени на инцидентен принцип. В някои от тях чиновниците от Търговско дружество на Национална агенция за приходите – Бургас са издали констативни протоколии и са изискани да им бъдат предоставени на по-късен стадий всички съпътстващи документи на получените дезинфекциращи и защитни средства от началото на месеца до датата на инспекцията.
Действията на комисията ще продължат и ще обзет търговски обекти от всички 13 общини на Община Бургас. След 30 март Окръжна прокуратура – Бургас би трябвало да бъде известена за резултатите от нея.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 17 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР