От днес, 16.11.20 г., децата от предучилищна възраст в Пловдивско

...
От днес, 16.11.20 г., децата от предучилищна възраст в Пловдивско
Коментари Харесай

Родители от Пловдивско могат да не пускат децата си на предучилищна

От през днешния ден, 16.11.20 година, децата от предучилищна възраст в Пловдивско могат да не посещават занятия поради усложнената епидемиологична конюнктура. Мярката ще бъде в действие до края на годината. Децата от предучилищна възраст могат да не посещават или учебно заведение, като това предпочитание на родителите би трябвало да бъде декларирано авансово.
Решението бе взето на съвещание на Общинския спешен щаб в Пловдив на 09.11.20 година поради усложняващата се епидемиологична конюнктура. Във връзка с това, беше изпратено писмо до министъра на образованието Красимир Вълчев, който да издаде публична заповед за въвеждане на мярката за предучилищните групи във всички детски градини и учебни заведения на територията на пловдивска община.
 В шест учебни заведения и детска градина в Старозагорско има нови случаи на инфектирани с ковид В шест учебни заведения и детска градина в Старозагорско има нови случаи на инфектирани с ковид
205 са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие в Старозагорска област, оповестяват от Регионалната здравна ревизия (РЗИ). Сре...
Освобождаването от занимания на децата от предучилищна възраст (5 и 6-годишните) може да стане единствено след документално съобщение до шефа от родителя . То би трябвало да се изпрати на формалния e-mail на съответната детска градина/училище или да се даде персонално. От понеделник децата от предучилищна възраст могат да не посещават занятия поради усложнената епидемиологична конюнктура. Отсъствията на децата за съответния интервал ще бъдат признати като отсъствия по уважителни аргументи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР