От днес, 15 май, ще бъде ограничено влизането с автомобили

...
От днес, 15 май, ще бъде ограничено влизането с автомобили
Коментари Харесай

Спират автомобилите по Крайбрежната алея във Варна

От през днешния ден, 15 май, ще бъде лимитирано влизането с коли на крайбрежната алея " Капитан Георги Георгиев " - в частта от Рибарски плаж до плувен комплекс " Приморски ". Това гласи заповед на кмета на Варна Иван Портних, която ще е в действие доникъде на септември.

Пропускателният режим на обособените КПП-та ще се обслужва непрекъснато от група " Общинска полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи.

Зареждането на комерсиалните обекти ще се реализира в интервала от 05.00 до 08.00 ч. Допускането на коли за зареждане на комерсиалните обекти ще се реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт 1.

Извън часовите шпации посочени нагоре, да не се позволяват никакви МПС, гласи кметската заповед.

Изключение вършат колите, обслужващи културни и спортни мероприятия, провеждащи се на територията на Крайбрежна алея " Кап. Георги Георгиев ", при изискване, че мероприятията са авансово съгласувани с Община Варна и концесионера.

За застраховане на активността на територията, община Варна дава на концесионера 25 пропуща за МПС. Допускането на тези коли ще се реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт № 1 и единствено в часовия период от 23.00 до 05.00 часа.

С кметската заповед се дефинира и маршрутът на автовлакче, което ще се движи от кръговото на Морска гара по ул. ”Вълноломна ” и алея " Капитан Георги Георгиев " до четвърта буна и назад.

Нарушителите ще бъдат глобени по Закона за придвижване по пътищата, Наредбата за публичния ред на Община Варна и други, се показва още в кметското предписание. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР