От днес, 10-ти април, въведе нови ограничения по време на

...
От днес, 10-ти април, въведе нови ограничения по време на
Коментари Харесай

Франция отново в ограничителен режим заради COVID-19

От през днешния ден, 10-ти април, вкара нови ограничавания по време на двете седмици учебни ваканции , без пътешестване сред районите и с вечерен час след 19:00 ч., с вярата да ограничи епидемията от ковид, написа БГНЕС.
Броят на пациентите с COVID-19, приети в болница в реанимация в страната, продължава да нараства, съгласно френското здравно министерство. В същото време, над 110 души бяха санкционирани в ресторант в Париж през нощта в петък против събота. Близо 1 000 клиенти на заведения за хранене са имали същата орис от 30 октомври насам.
 Франция позволи втора доза от друга ваксина за получилите първа от AstraZeneca Франция позволи втора доза от друга ваксина за получилите първа от AstraZeneca
Ръководителят на френското министерство на опазването на здравето Оливие Веран съобщи, че хората под 55 години, които са получили първата вакс...
Бившият министър на френския президент Никола Саркози, Брис Хортефе, също призна, че е взел участие във вечеря, при която са били нарушени ограниченията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР