От днес, 1 септември, влизат в сила нови правила за

...
От днес, 1 септември, влизат в сила нови правила за
Коментари Харесай

Нови правила за влизането на коли в двора на Терапията

От през днешния ден, 1 септември, влизат в действие нови правила за платения престой в двора на УМБАЛ “Света Марина ”, оповестиха от лечебното заведение.

Таксата за престой на пътно транспортно средство на територията на болничното заведение става 2 лв. за първите три часа. За всеки стартират час след третия се заплаща по 1 лев. При непредставяне на билет таксата е 20 лв..

В случай на щета, профилактика или по друга причина, заради която не е публикуван билет, удостоверяващ дата и час на влизане, на излаз се заплаща еднократна такса от 2 лева

Безплатен престой могат да употребяват пътни транспортни средства, пренасящи хора с трайни увреждания, като правото на безвъзмезден престой се упражнява против показване на изхода на карта за достъп на ППС, пренасящо хора с трайни увреждания, предоставена със заповед на кмет, или друго упълномощено от него лице. Такса за престой не заплащат и возила, употребявани от пациенти, приети в болница в лечебното заведение – за дните на пролежаване, удостоверени с документ по пример, публикуван от съответната клиника/отделение. Безплатен е престоят и за таксиметрови коли.

Възможност за безвъзмезден престой на транспортни средства се предлага на паркинга пред болничното заведение, който се намира паралелно на бул. “Христо Смирненски ”.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР