От Дженоа потвърдиха, че развръзката на преговорите с Милан за

...
От Дженоа потвърдиха, че развръзката на преговорите с Милан за
Коментари Харесай

От Дженоа обещаха всичко около Пьонтек да приключи до сряда

От Дженоа потвърдиха, че развръзката на договарянията с Милан за Кшищоф Пьонтек е близо. Спортният шеф Джорджо Перинети разгласи, че до сряда всичко ще се знае. Днес двата отбора се срещат в мач от Серия “А”, само че полякът е осъден.

“С сътрудниците от Милано се разбрахме да се забележим след дуела. Ние сме свалили картите на масата. В идващите 48 часа всичко ще е ясно”, съобщи Перинети пред Radio Anch’io Sport тази заран.

Очаква се Пьонтек да укрепи “росонерите” против 35 млн. евро.

Piatek for Genoa...

- Games: 21

- Goals: 19

- Assists: 1

Apparently the 23 year-old has agreed on a deal to sign for AC Milan.

Could this confirm that Higuain is on his way to Chelsea?#CFC pic.twitter.com/oSYNBmdHPK
— TheSportsman Transfers (@TSMTransfers) January 20, 2019
Шефът на Дженоа е наясно, че с този трансфер - единствено няколко месеца след привличането на младия голмайстор - ще подразни ентусиастите на клуба. “Разбирам ги, само че по този начин действа футболът. Като шефове сме длъжни да взимаме такива решения. Ние открихме освен Пьонтек, само че и Кристиан Куаме, и други гении. А би трябвало да имаме и поради що за футболист ще имаме в отбора, в случай че кажем “не”, отбрани още позицията си спортният шеф на клуба от Генуа.

От прехвърлянето на Пьонтек зависят покупко-продажбите за Гонсало Игуаин в Челси и на Алваро Мората в Атлетико Мадрид. Серия А 19 кръг, събота 29 декември  Дженоа 0:0краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР